Logoja

& näkyvyyttä

LOGOSUUNNITTELU

Jokainen logoprojekti on yksilöllinen ja toteutetaan asiakkaan antamien kyselyvastausten ja aloituskeskustelun pohjalta. Pyrin aina suunnittelemaan logot niin, että ne ovat käytettävissä niin pienessä kuin suuressakin koossa, käyntikorteista ikkunateippauksiin. Joskus logosta riittää yksi versio, toisinaan logon tulee olla responsiivinen eli siitä tehdään useampia variaatioita eri käyttötarkoituksiin riippuen käytettävissä olevan tilan muodosta. Logon suunnitteluun on hyvä varata aikaa n. 4-6 viikkoa.

Mitä saat?

// 5-8 luonnosta, joista yksi valitaan jatkokehittelyyn

// Hyvälaatuinen vektorilogo

// Käyttövalmiit tiedostot digiin ja printtiin

// Brändin visuaalinen muistilista

Mitä maksaa?

Suuntaa antava hinta logon suunnittelulle on 490-790 € riippuen projektin laajuudesta ja tarvittavien logovariaatioiden määrästä.

Logon vektorointi itse piirretylle tai vanhalle logolle alk. 230€. Hintoihin lisätään alv 24%.

VISUAALINEN ILME

Visuaalinen identiteetti on osa brändiä siinä missä sanallinen viestintäkin. Brändi on yrityksesi persoonallisuus, se mitä sidosryhmät tuntevat ollessaan vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa. Käyttämällä yhdenmukaisia värejä, fontteja ja visuaalisia elementtejä, luodaan visuaalinen kieli, jonka asiakkaat tunnistavat. Tämä rakentaa luottamusta, välittää yrityksesi viestiä ja luo uskottavuutta. Visuaalinen ilme näkyy kaikkialla, missä asiakkaat kohtaavat yrityksesi niin fyysisesti kuin digitaalisestikin: verkkosivuilla, käyntikorteissa, uutiskirjeissä, sosiaalisessa mediassa, toimitiloissa ja markkinointimateriaaleissa. Sinulle, jonka yritys näkyy aktiivisesti eri kanavissa ja haluat luoda tunnettavuutta yhdenmukaisilla visuaalisilla elementeillä. Visuaalisen ilmeen suunnitteluun on hyvä varata aikaa n. 6-8 viikkoa.

Mitä saat?

// Moodboardin (brändin tavoitemielikuvan visuaalisesti esitettynä)

// Päälogon logovariaatioineen

// Yrityksellesi suunnittelun värimaailman ja värikoodit

// Yrityksellesi valitut kirjasintyypit

// Visuaaliseen ilmeeseen sopivia graafisia elementtejä

// Kevyen graafisen ohjeistuksen eli kaikki elementit koottuna yhteen tiedostoon

Mitä maksaa?

Visuaalisen ilmeen suunnittelulle hintaa tulee alkaen 1430 € riippuen projektin laajuudesta ja tarvittavien logovariaatioiden määrästä.

Hintaan lisätään alv 24%.

BRÄNDITUOTTEET

Logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelijana tunnen brändisi tavoitteet ja osaan ehdottaa sitä tukevia tuotteita. Kodin yhteydessä sijaitsevalla verstaallani on laitteet laserleikkaukseen ja -kaiverrukseen sekä sublimaatiotulostukseen. Ideoidaan yhdessä modernit liikelahjat ja promotuotteet!

Esimerkkejä tuotteista:

// Lippalakit Leatherette-merkillä

// Leikkuulaudat

// Lasinaluset

// Vesipullot

// Mukit

// Kyltit ja tuotelaput puukuitulevystä

Mitä maksaa?

Hinta määräytyy käytetyn valmistusmenetelmän, materiaalien ja blankotuotteiden ajantasaisen hinnan mukaan.