taustaa

& unelmia

NIIN JUST Design Studio on visuaaliseen brändin rakennukseen erikoistunut yhden naisen muotoiluyritys. Olen saanut kunnian suunnitella logoja niin aloittaville yrittäjille kuin jo pidemmän aikaa toimineille yrityksille, jotka kaipaavat freesausta visuaaliseen ilmeeseen. Nautin kun saan tehdä töitä eri alojen  ammattilaisten kanssa, asiakkaissani onkin yrityksiä hammaslääkäristä digimarkkinointiyrityksiin. Työskentelen mielelläni myös henkilöbrändien sekä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. 

Suunnittelutyön lisäksi toteutan tuotteita laserleikkurilla ja sublimaatiotekniikalla. Tämä mahdollistaa monipuolisen tuotevalmistuksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Verstaallani on syntynyt muun muassa vanerisia nimilappuja lahjoihin, painettuja mukeja, laserkaiverrettuja leikkuulautoja sekä lippalakkeja asiakkaan logolla.

Yritykseni on kehittynyt jatkuvasti perustamisestaan eli vuodesta 2014 saakka. Nyt tunnen, että palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Olen iloinen päästessäni hyödyntämään täysipainoisesti tuotemuotoilijan koulutustani sekä maisteriopintojen tuomaa näkemystä. On mahtava tunne saada innostua työstä, jota tekee. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaani. Olen saanut ihanaa palautetta toteuttamistani toimeksiannoista ja tuotteista. 

Jokainen suunnittelutyö on uniikki ja mitoitettu asiakkaan tarpeiden mukaan. Kanssani työskentelemällä pääset itse vaikuttamaan lopputulokseen projektin eri vaiheissa. Kun suunnitelmasta on tullut juuri sellainen kuin toivoitkin, toteutan ammattimaiset tiedostot tai tuotteet käyttötarkoituksen mukaan.
Laita siis viestiä ja aletaan tekemään todeksi sinun unelmiasi!

NIIN JUST Design Studio -nimellä toimii graafinen suunnittelija Awa Grönman. Hän on koulutukseltaan tuotemuotoilija (HAMK 2001), medianomi (Metropolia 2007) ja taiteen maisteri (Aalto-yliopisto 2013).