NIIN JUST Design Studio suunnittelee logoja ja visuaalisia ilmeitä käsityömaisella asenteella. Kuvitukset ja tekstaukset piirretään varta vasten jokaiselle asiakkaalle, jolloin logoista tulee uniikkeja. Suunnittelutyössä pidetään tarkasti mielessä kohderyhmä sekä brändisi kokonaisvaikutelma.

5 SYYTÄ TILATA SUUNNITTELEMANI LOGO:

 • saat painokelpoisen, vektorigrafiikalla tehdyn logon
 • saat logon, joka tuo arvoa ja uskottavuutta
 • saat logon, joka toimii eri ympäristöissä painettuna ja digitaalisena
 • saat logon, joka vastaa toiveitasi
 • luot yhteyden ammattilaiseen, jota on helppo lähestyä jatkossakin

Logot ja visuaaliset ilmeet

Seuraavat hinnat ovat esimerkkihintoja suunnittelupalveluistani. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Kysymällä saat yksityiskohtaisemmat tiedot pakettien sisällöstä.

Logo

Yksittäisen logon suunnittelu
590 € + alv 24%
 • - Ammattimainen vektorilogo
 • - 5-10 luonnosta, joista yksi valitaan jatkokehittelyyn
 • - Käyttövalmiit tiedostot digiin ja printtiin

Logopaketti

Logot eri medioissa käytettäväksi
790 € + alv 24%
 • - Ammattimaiset vektorilogot eri muodoissa
 • - Käyttövalmiit tiedostot digiin ja printtiin
 • - Käyttöohjeet logojen käyttöön

Yritysilme

Visuaalisen ilmeen suunnittelu
1090 € + alv 24%
 • - Ammattimainen vektorilogopaketti kuten edellä
 • - Moodboard, värimaailma ja fontit
 • - Kevyt graafinen ohjeistus ja käyttöohjeet

Markkinointimateriaalit

Toteutan myös markkinointimateriaalit tarpeidesi mukaan digitaalisesti käytettäväksi tai valmiiksi painotuotteiksi.  Esimerkkihintoja muutamista suunnittelukohteista:
Käyntikortit alk. 95 €
Flaijerit alk. 125 €
Esitteet alk. 250 €

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Painokulut laskutetaan erikseen.

Käyntikortit
Suunnittelen yrityksellesi käyntikortit, joissa logo ja muu visuaalinen ilme pääsee oikeuksiinsa. Voit painattaa kortit itse tai tilata valmiit kortit kauttani yhteistyöpainostani.
Kysy lisää
Lehti-ilmoitukset
Suunnittelen lehti-ilmoitukset tarpeidesi mukaan
Kysy lisää
Previous
Next

Mistä logon hinta muodostuu?

Logon suunnittelu on tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Jokainen toimeksianto alkaa kotitehtävällä asiakkaalle. Saat täytettäväksesi kyselylomakkeen, jonka avulla kartoitetaan kohderyhmääsi, logon käyttötarkoitusta ja suunnittelutyön tavoitteita. Vastaukset käydään yhdessä läpi puhelimitse tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten tapaamisessa Porissa. Yhteisen keskustelun pohjalta aloitan suunnitteluvaiheen, jolloin ideoin ennakkoluulottomasti ja päästän luovuuden valloilleen. Näistä idealuonnoksista valmistelen nähtäväksesi yleensä 5-10 kappaletta, joista saat valita jatkokehittelyyn yhden tai mahdollisesti yhdistelmän useammasta eri luonnoksesta. Seuraavaksi viimeistelen valitun luonnoksen mukaisen logon muokaten sen korkealaatuiseksi vektoritiedostoksi. Tässä vaiheessa lyödään lukkoon myös mahdolliset fontit ja logossa käytettävät värit, sekä viimeistellään viivan paksuudet ja sommittelu. Saat vielä logon hyväksyttäväksesi ja tämän jälkeen tehdään ainoastaan pientä hienosäätöä. Kaikkine vaiheineen ja yhteydenpitoineen logon suunnitteluun menee helposti aktiivista työaikaa vähintään 10 tuntia. Tämä jakautuu useammalle päivälle ja kun varataan aikaa luonnosten kommentoinnille, logon suunnitteluun on hyvä varata aikaa noin 4-6 viikkoa.

Asiakkailta kuultua

Toteuttamiani logoja ja painotuotteita

NIIN JUST Design Studio
hello@niinjust.fi
Y-tunnus 2591327-9

NIIN JUST Design Studio -nimellä toimii graafinen suunnittelija Awa Grönman. Hän on koulutukseltaan tuotemuotoilija (HAMK 2001), medianomi (Metropolia 2007) ja taiteen maisteri (Aalto-yliopisto 2013).