Kaikkihan rakastavat juhlia!
Olipa sitten kyseessä syntymäpäivät tai kauan odotettu hääjuhla,
tyyliin sopivat kutsut, menukortit ja kyltit viimeistelevät kokonaisuuden.
Anna meidän auttaa, ja voit itse keskittyä oleelliseen.

Tuotteet juhliin

Häälogot

Häälogo luo vieraille mielikuvaa tulevista juhlista ja jää itselle muistoksi yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä. Häälogoa voi käyttää juhlan nettisivulla, kutsukorteissa, menu-ja ohjelmakorteissa, pöytäkartassa, tervetuloa-kyltissä tai vaikka juhlapaikan seinälle heijastettuna. Moderni häälogosta teetetty juliste muistuttaa hääpäivästä myöhemminkin.

paikkakortit häihin kalligafialla
käsin tekstatut kirjekuoret

Moderni kalligrafia

Kauniisti käsin tekstatut kirjekuoret tai paikkakortit kertovat arvostuksesta vieraita kohtaan ja erottuvat edukseen. Kalligrafia luo mielikuvaa laadusta ja on aina täysin uniikkia. Tekstaan perinteisesti musteella ja kalligrafiaterällä tai sivellintä käyttäen. Mustan musteen lisäksi tekstaukseen yleisimmin käytettyjä värejä ovat metallivärit (kulta, hopea, pronssi) tai valkoinen. Muitakin värejä on mahdollista toteuttaa toiveiden mukaan.

hääkutsu mustalla pohjalla
häälogo hääkutsuissa

Kutsukortit ja muut paperituotteet

Kutsukortteihin saa näyttävää ilmettä häälogoilla tai modernilla kalligrafialla. Valitse mieleisesi valmiista malleistani tai tilaa juuri toiveidesi mukaan suunniteltu kokonaisuus. Suunnittelen kutsukortteihin valitun teeman mukaan myös juhlapaikalle tulevat materiaalit kuten menu- ja ohjelmakortit, paikkakortit ja pöytänumerot.

Akryylikyltit pöytänumerot A6

Akryylikyltit ja kakkukoristeet

Trendikkäät akryylikyltit viimeistelevät tyylikkyydellään juhlapaikan somistuksen. Ohuen/läpinäkyvän materiaalin ilmavuus ja kauniit tekstit keräävät katseita ja opastavat samalla juhlavieraita. Akryylikyltteihin toteutan tekstit teippaamalla laadukkaan ja viimeistellyn ilmeen aikaansaamiseksi. Kyltit sopivat mm. tervetulotoivotukseksi, pöytänumeroihin, pöytäkarttaan tai vaikka kakkukoristeeksi. Kyltit näyttävät hyvältä sellaisenaan tai kukilla somistettuna.

Tutustu työnäytteisiin

NIIN JUST Design Studio
hello@niinjust.fi
Y-tunnus 2591327-9

NIIN JUST Design Studio -nimellä toimii graafinen suunnittelija Awa Grönman. Hän on koulutukseltaan tuotemuotoilija (HAMK 2001), medianomi (Metropolia 2007) ja taiteen maisteri (Aalto-yliopisto 2013).