Kaikkihan rakastavat juhlia!
Olipa sitten kyseessä syntymäpäivät tai kauan odotettu hääjuhla,
tyyliin sopivat kutsut, menukortit ja kyltit viimeistelevät kokonaisuuden.
Anna meidän auttaa, ja voit itse keskittyä oleelliseen.

Tuotteet juhliin

Akryylikyltit pöytänumerot A6

Akryylikyltit

Trendikkäät akryylikyltit viimeistelevät tyylikkyydellään juhlapaikan somistuksen. Ohuen ja läpinäkyvän materiaalin ilmavuus ja kauniit tekstit keräävät katseita ja opastavat samalla juhlavieraita. Valmistan kyltit tilauksesta,  omilla teksteilläsi. Toteutan tekstit teippaamalla laadukkaan ja viimeistellyn ilmeen aikaansaamiseksi. Kyltit sopivat mm. tervetulotoivotukseksi, pöytänumeroihin tai opastukseen. Kyltit näyttävät hyvältä sellaisenaan tai kukilla somistettuna. Tutustu mallistoon tai ota yhteyttä!

Häälogot

Häälogo luo vieraille mielikuvaa tulevista juhlista ja jää itselle muistoksi yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä. Häälogoa voi käyttää juhlan nettisivulla, kutsukorteissa, menu-ja ohjelmakorteissa, pöytäkartassa, tervetuloa-kyltissä tai vaikka juhlapaikan seinälle heijastettuna. Moderni häälogosta teetetty juliste muistuttaa hääpäivästä myöhemminkin.

hääkutsu mustalla pohjalla
häälogo hääkutsuissa

Kutsukortit ja muut paperituotteet

Kutsukortteihin saa näyttävää ilmettä häälogoilla tai modernilla kalligrafialla. Valitse mieleisesi valmiista malleistani tai tilaa juuri toiveidesi mukaan suunniteltu kokonaisuus. Suunnittelen kutsukortteihin valitun teeman mukaan myös juhlapaikalle tulevat materiaalit kuten menu- ja ohjelmakortit, paikkakortit ja pöytänumerot.

paikkakortit häihin kalligafialla
käsin tekstatut kirjekuoret

Moderni kalligrafia

Kauniisti käsin tekstatut kirjekuoret tai paikkakortit kertovat arvostuksesta vieraita kohtaan ja erottuvat edukseen. Kalligrafia luo mielikuvaa laadusta ja on aina täysin uniikkia. Tekstaan perinteisesti musteella ja kalligrafiaterällä tai sivellintä käyttäen. Mustan musteen lisäksi tekstaukseen yleisimmin käytettyjä värejä ovat metallivärit (kulta, hopea, pronssi) tai valkoinen. Muitakin värejä on mahdollista toteuttaa toiveiden mukaan.

Tutustu työnäytteisiin

NIIN JUST Design Studio
hello@niinjust.fi
Y-tunnus 2591327-9

NIIN JUST Design Studio -nimellä toimii graafinen suunnittelija Awa Grönman. Hän on koulutukseltaan tuotemuotoilija (HAMK 2001), medianomi (Metropolia 2007) ja taiteen maisteri (Aalto-yliopisto 2013).