Yksityishammaslääkärin uusi yritysilme

NIIN JUST Design Studio, 2014

 

Hammaslääkäri Ville Vähäpassin käyntikortit ja verkkosivut kaipasivat uudistusta. Samalla oli tarkoitus uusia vastaanoton ikkunateippaukset ja valomainos. Yrityksellä ei ennestään ollut olemassa varsinaista liikemerkkiä, joten sen suunnittelusta oli luonteva aloittaa. Listasin paperille erilaisia hampaisiin, valkoiseen hymyyn ja puhtauteen liittyviä asioita ja mielikuvia hampaidenhoitoon liittyen. Luonnostelin, piirtelin ja ideoin. Käsinpiirretyistä idealuonnoksista valitsin muutamia tietokoneella piirrettäväksi. Näistä asiakas sai valita suosikkinsa jatkokehittelyyn.

 

NIIN JUST Design Studio, 2014
Kun logo oli valmis ja hyväksytty, oli aika suunnitella painotuotteet. Vaatimuksena oli, että käyntikortti toimii samalla ajanvarauskorttina. Lisäksi teetettiin recall-kortti eli postitettava kutsukortti määräaikaistarkastukseen. Värimaailmaksi valikoitui raikas sini-valkoinen.

 

 

Verkkosivut toteutin wordpress-pohjaisina, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus päivittää sivuja omatoimisesti nettiselaimen kautta. Sivuilla on selkeästi nähtävillä yhteystiedot, lyhyt kuvaus palveluista sekä mahdollisuus kertoa ajankohtaisia asioista kuten poikkeavista aukioloajoista.

 

vahapassi_www