Omenapuu

Hei, olen Awa!

Olen käsintekstaamiseen erikoistunut graafinen suunnittelija sekä Aalto-yliopistosta valmistunut taiteen maisteri. Kiinnostuin käsintekstauksesta ja modernista kalligrafiasta muutama vuosi sitten ja se oli menoa se! Itsenäisen työskentelyn lisäksi olen opiskellut alaa upeiden kansainvälisten opettajien e-kursseilla ja lyhytkursseilla Kankaanpään taidekoulussa.

Minulle tutuimpia tekniikoita ovat sivellintekstaus vesiväreillä tai guassilla ja moderni kalligrafia perinteistä terää ja mustetta käyttäen. Teen teosten originaalit käsin. Käyttötarkoituksen mukaan digitoin teokset ja muokkaan tietokoneella näyttäviksi painotuotteiksi. Käsintekstatut materiaalit taas sopivat sellaisenaan esimerkiksi juhlien nimikortteihin, menukyltteihin ja muihin somisteisiin.

Minulta voit tilata upeat kutsut ja käsitekstaukset arkeen ja juhlaan. Järjestän myös tilauksesta modernin kalligrafian työpajoja.

Graafisen suunnittelun palveluihin kuuluu markkinointimateriaalien suunnittelu. Esimerkkejä toteuttamistani toimeksiannoista löytyy Portfolio-välilehdeltä.

Tutustu töihini ja ota yhteyttä!